II. Szemétszedő túra

2022.04.09

A hulladékmentes életmód elérése egy törekvés, nem pedig egy állapot!

Számunkra fontos, hogy környezetünk és annak biodiverzitása minden évben teljes spektrumban vegyen körbe minket.

Szeretjük a színes virágokat, a fű zöld színét és a tisztások és erdők kristálytiszta levegőjének tüdönket átjáró levegőjét. A méhek zümmögését, hangyák szorgoskodását és a pillangók násztáncának billegő szárnyalását.

Nem kell hozzá nekünk embereknek sokat tenni, csak vigyázni és megóvni ennek a környezetnek a tisztaságát.

Számunkra egy ici pici munka, míg a környezetünknek az élet éltető vize lehet az, hogy a nem kívánt hulladékot összeszedjük.

Szedjük össze a szemetet, mindezt tegyük egy jótékony túra és egy egészséges testmozgás ötvözetével. A hangulat jön magától.

Gyere várunk rád, segíts, a környezet nagyon hálás lesz érte. Tavaly egy igazi nagy csapat jött össze. Idén is számítunk rád! Ha szerencsénk lesz még pár hógolyót de még egy hóember is építhetünk is Kékestető közelében.

Szemétszedő túránk Mátraházáról egészen Kékestetőig az út mellett fog haladni. Az ország csúcsán eszünk, iszunk majd egy másik izgalmas útvonalon vissza jövünk.

A túra 2022.04.09-én indul reggel 9:30 órakor a Mátraházai parkolóból. Találkozó 9:00 órától. Ha velünk tartasz akkor kérlek itt jelentkezz be! https://forms.gle/g9qFJ5gjb9o8XCma9