Kardiótúra Kékestetőn

2022.07.24

Kardió túra - Kékestető!

2022.07.24. vasárnap

Testünkben az erő, fejünkben az akarat, szívünkben a dobbanás lesz az, ami célba fog juttatni!

A túra célja: A hegyi túrázás népszerűsítése, egészségmegőrzési mozgásorientáció, kardió monitorozás.

A túrán bárki indulhat, aki megfelelő fizikai állapotban van, és teljesíteni tudja a rövid 4,2 és 6,4 km távokat.

A túra eseményen a résztvevőknek túravezető segítségével meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül, gyalogolva kell végig haladni úgy, hogy a kardió ellenőrző pontokat érintsék, ahol pulzusmérés történik.

A túra a Kékestetőn található 4,2 km kék és 6,4 km piros szív jelzésű kardió útvonalakon lesz lebonyolítva.

Indulás: Rövid 4,2 km túra 2022.07.24-én 10:00 órakor indul Kékestető csúcskő mögötti Kiss Péter emlék parkból. A hosszú 6,4 km túra 2022.07.24-én 13:00 órakor indul ugyancsak a Kiss Péter emlék parkból.

Nevezés, jelentkezés: Helyszínen a túra indulás előtt 30 perccel.

Frissítő: A túra résztvevőinek javasoljuk, hogy folyadékot lehetőség képpen vizet, vagy ízesített limonádét hozzanak magukkal.

Parkolási lehetőség: Kékestetőn a nagy parkolókban. Figyelem a parkolás díjköteles.

Rendezői közlemény: A túraútvonal fokozottan védett természetvédelmi területen halad keresztül, ezért a résztvevőknek tisztelnünk kell a környezetet és kerülniük kell annak szennyezését.

Minden túrázó nyilatkozik, hogy a megfelelő egészségi állapotban indul a kardió túrán. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget!

A túrán való részvételkor a résztvevők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon használhatják kiadványaikban. A fotókon és filmeken szereplő személyek ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, résztvevő elfogadja a túrakiírás feltételeit.

A kardió túra megrendezése szempontjából kedvezőtlen időjárási körülmények esetén, figyelembe véve a környezeti szempontokat, illetve COVID19 kormányhatóság által kiadott korlátozó rendelet esetében, a rendezők fenntartják a verseny elhalasztásának jogát.


A túra rendezője:

Mátra Síszervíz képviseletében Petes Varga Károly, Banka Zsolt.


NYILATKOZAT:

Tudomásul veszem, hogy az kékesi túra rendezvényen saját felelősségemre indulok!

A jelentkezési lap kitöltésével elismerem, hogy én és 18 év alatti hozzátartozóm egészséges és fizikailag jó állapotban vagyunk, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a túravezető felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

Elfogadom, hogy a rendezvényről készült film és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

A jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával a résztvevő elfogadja a túrakiírás feltételeit, továbbá igazolja, hogy COVID 19 betegségre utaló tünetei nincsenek.

A verseny megrendezése szempontjából kedvezőtlen időjárási körülmények esetén, figyelembe véve a környezeti szempontokat, illetve COVID 19 kormányhatóság által kiadott korlátozó rendelet esetében, a rendezők fenntartják a verseny elhalasztásának jogát.


Adatkezelés:

Elkötelezetten valljuk, hogy minden emberi kapcsolat alapja az egymás iránti korrektség, tisztelet és bizalom, melynek fontos részét képezi az is, hogy tiszteletben tartjuk mások jogait és szabadságait, ezen belül különös tekintettel a személyes adataik biztonságos kezeléséhez való jogát. Ennek okán nagy hangsúlyt fektetünk minden olyan tevékenységre, amely során személyes adatok kezelésére is sor kerül, vagy kerülhet. A rendezvény esetében felvett adatokat csak a verseny statisztikájához és a rendezés gördülékenyebb célját szolgálja. Az adatokat 3. félnek nem adjuk át és a verseny után törölni fogjuk.


Közérdekű információ