Nyári táborok

Értéket teremtünk

Nyári táborok /megtelt/

Főbb napi programjainkról:


  1. nap Utazás egyénileg vagy mikrobusszal Donovalyba. A mikrobuszt jelentkezési sorrendben fogjuk feltölteni. Útközben betérünk Zólyomba egy kis vár és város nézésre. Délután érkezés a hegyre. Szállás elfoglalása. Délután pedig egy rövid felderítő túrát csapunk a hegyi településen. Meglepetés esti programmal várunk. A szállásunk alagsorában egy kiváló rock söröző is van amit használatba lehet venni.

  2. nap Hegyi kerékpározás. Több nagyon látványos könnyű, közepes, és nehéz útvonalakból lehet majd választani. Kerékpár kölcsönzésre van lehetőség, de az a jó ha saját kerékpárral érkeztek. Kerékpár szállításban tudunk segíteni. Este ismét meglepetés program.

  3. nap Magashegyi túra. Irány a Chopoki és Dumbier csúcs az Alacsony-Tátrában. Itt is több távból lehet majd választani. A hegyről kötélpályás felvonóval fogunk visszatérni a völgybe. Sőt aki csak egy rövidebb túrán szeretne részt venni, azok fölfelé is igénybe vehetik a felvonót. Természetesen este meglepetés program, és a sörözö is biztosan nyitva lesz.

  4. nap Barlangtúra délelőtt. Majd délután a gyepsízést lehet majd kipróbálni. Alternatív program a nyári bob pálya, illetve Habakuky mesevilág meglátogatása. Sörözö nyitva lesz. :)

  5. nap Délelőtt a Nova Hola csúcsot szeretnénk meghódítani. Ebéd után pedig elbúcsúzunk egymástól és a hegyi falutól Donovalytól.

Családi nyári tábor Donovalyban!

Igazi kikapcsolódás az 1000 méter fölötti csúcsok árnyékában. Donovaly nem csak a síelők paradicsoma, hasonló élményeket biztosít nyáron is. Szeretnénk egy nagyon tartalmas 5-napos elfoglaltságot ajánlani, ahol a porondon a túracipők, kerékpárok, barlangtúrák, nyári bobozás sőt terveink szerint nyári gyepsízés is egy igazi attrakcióképpen fog szerepelni. A programunk kimondottan a családokra lesznek hangolva, ez azt jelenti, hogy a túrákon a sportos mozgáson mindenki egyaránt részt tudd venni.  Tervezett időpontja 2022.06.29-2022.07.03. 

Részvételi díjak:

5 napos teljes ellátással 

/reggeli, ebéd, vacsora/

  • Gyerek 152€
  • Felnőtt 222€
Továbbá a fakultatív programok költségei amely tartalmazza a barlang látogatásokat, felső kötélvezetésű felvonó használatot, gyalogos és kerékpáros túra vezetéseket, Habakuky mese falu megtekintését, nyári bobozást.

  • Gyerek 60€
  • Felnőtt 70€


Csoportos utazásra 2 db mikrobusz áll rendelkezésre. Ennek feltöltése a jelentkezések folyamatával fog történni. Ha beteltek a buszok, akkor onnantól mindenkinek magának kell gondoskodni az utazásáról. A buszok költségeit az utasokan kell fedezni. Előreláthatóan ez 10-15e/fő.  

Kerékpár szállításban tudunk segíteni. Akinek nincs megfelelő műszaki állapotú kerékpárja, azok a helyszínen is tudnak bérelni sporteszközt. 

Szállásunk a Donly Panzióban lesz amely egy barátságos étteremmel és egy önálló bár egységgel rendelkezik. 

A napi programokon túl, délutánonként további fakultatív lehetőségeket fogunk biztosítani. 

A túrára előleg befizetéssíével lehet jelentkezni. 

Online jelentkezés esetén a lentebb található űrlapot lapot szükséges kitölteni. A kapcsolati lapon megadott e-mail címre további információkat fogunk küldeni a tábor programjairól és az előleg befizetés lehetőségeiről.

Üdvözlettel:

Mátra Síszerviz csapata.