A 2024 szezon sítábor kiírásaink elköltözött a Gyöngyösi Síiskola oldalra. https://www.gyongyosisiiskola.hu/sitaborok/

II. 2023-ban ISMÉT DONOVALYBAN SÍEL(t)ÜNK! Folytatjuk...

Izgalmas és lenyűgöző egész napos síoktatás gyerekeknek és felnőtteknek. Külön igény esetén minőségi sífelszerelés bérléssel együtt.


Amennyiben számodra fontos, hogy a barátod, barátnőd valamint a családod biztonságosan és élmény gazdagan tanuljon meg síelni, akkor a sítáborunkban van a helyetek! 

Mi mindent megteszünk, bízd ránk magad és a családod. Nektek csupán csak az lesz a dolgotok, hogy mosolyogva és élményekben gazdagon csúszatok a széles sípályákon! Garantáljuk, hogy jövőre tervezheted a saját sívakációdat!  

Több mint 40 éves tapasztalatunk van az alpesi sport területén. Sok éves versenyzőmúlttal rendelkezünk. Sőt időközönként előfordul, hogy a mai napig 1-1 sí versenyen elindulunk ahol még mindig dobogó közelébe és annak akár a csúcsára is pozícionálunk az eredményeinkkel. Az aktívabb versenyszezonok elhagyásával a sísport oktatási területén kvalifikált sí oktatói képzéseken vettünk részt és fejlesztettük elméleti és gyakorlati ismereteinket. A környező országok síterepein is otthon vagyunk. Határainkon túl is szívesen megyünk táborokba, családok mellé ahol sportmozgás szenvedélyünk tudását megosztjuk és maximálisan átadjuk. 

Nem csak az alpesi sport területén vagyunk motiváltak és elhivatottak. Az év más időszakában is rengeteg programot, versenyt, mozgásorientált gyerektábort szervezünk. Aktívak vagyunk túraszervezésben, hegyikerékpározásban, vitorlás oktatásban, terepfutó versenyszervezésben.

A jól előkészített sítáboraink leginkább a biztonságot, a jó hangulatot és magas szintű síoktatást tartja szem előtt. Mindenki igénye és tudása szerint csoportban síelhet kezdő-, középhaladó-, és haladó szinten. Külön kérés esetében versenytechnikát is szívesen oktatunk. Oktatási tematikánk a napi 2X2 óra sípályás oktatás után sem ér véget, négyfalas előadói környezetben rengeteg hasznos információt adunk át, ami a sporttal és annak a felszerelésével kapcsolatos. Mindezek mellé a tábor esti órákban tartalmas, kreatív workshop és csapatjáték programot biztosítunk.    

Oktatási helyszínünk: Szlovákia, Donovaly síközpont 2023.01.27-30.

A tábor tartalmazza a 4 nap 3 éjszakát teljes ellátással napi 2X2 óra síoktatással, a 4 napos síbérletet, esti programokat. Utazás egyénileg. 

A tábor költségei teljes ellátással: 3x étkezés, oktatás, síbérlet, szállás, a tábor végén egyéni verseny, meglepetés programmal. 

Gyerek: 337€      Felnőtt: 382€

Jelentkezésedet kérjük, hogy 100€ befizetéssel erősítsd meg. Előleg 100€ / fő készpénzben fizetendő vagy 40.000 Ft/fő amit átutalással lehet fizetni. Az árfolyam ingadozás miatt az átutalt 40.000 Ft a táborban visszautalásra kerül és ott fizetendő helyben a 100 €.


OKTATÁSI CSOPORTJAINK:

Kezdő csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Felszerelés megismerése. Az első lépések megtétele a síelés világában, a lehető legrövidebb idő alatt csúszásélményhez jutni, az alapfékezési és kanyarodási- technikát biztonságosan elsajátítani. (jó alapból lehet könnyen fejlődni)

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Akik még soha nem síeltek. A gyakorlatokhoz az átlagos fizikai kondíció elégséges.

Újra kezdő csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Az alpesi alapok átismétlése, tökéletesítése, kék pályákon történő biztonságos, könnyed és élménysíelés. (tartásjavítás, esetleges rossz berögződések javítása)

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Akik még nem biztosak az alapokban (kanyarodás, fékezés) de már próbálták a síelést, illetve azoknak, akik már évek óta "küzdenek", de úgy érzik, nem jutnak előrébb, valamit azoknak, akik több évet kihagytak a téli sport területén.

Haladó csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Az alpesi technika, párhuzamos lécvezetéssel való irányváltoztatás elsajátítása, a harmonikus mozgás és a helyes technika, tartás kialakítása, javítása. A test egyéb izmainak a kikapcsolása és bekapcsolása a mozgásstruktúrába.

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Azoknak, akik alap sítudással; biztonságos kanyarodási, fékezési technikával rendelkeznek, kék pályákon biztonságosan síelnek. A kék pályáról piros pályára szeretnének váltani.

Carving csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Ismerkedés a carve síléc állttal biztosított kanyartechnikával. Egy teljesen új élmény elsajátítása a megfelelő esésvonalú pályaszakaszokon.

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Azoknak, akik párhuzamos lécvezetéssel síelnek, piros pályákon biztonságosan közlekednek.

Extreme csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Biztonságosan síelni szűzhavas környezetben és a felvonó oszlopok alatt. :) 

Gondolatainkat Andrew Irvine szavaival szeretnénk zárni.

"Nem hinném, hogy bárki is belekóstolt volna az igazi életbe, amíg nem volt síléc a lábán."

Andrew Irvine