STUHLECK

2022.03. 11-15. 

Szezon végét Ausztria egyik nagyon jó pályáján fejezzük be tábori körülmények között. Inkább egy közös síelésnek indítjuk ezt a hosszú hétvégét és igyekszünk minél több kilométert gyűjteni. Ebben a táborban oktatás délelőtt és délután is lesz mindenki eldöntheti szeretne-e oktatáson részt venni vagy választja a szabad sízés lehetőségét.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐNK 2022.02.14. ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE 2022.02.16.

KEDVES JELENTKEZŐ! ŰRLAPUNKKAL SZERETNÉNK NÉHÁNY ADATOT BEKÉRNI TŐLED. AZ ADATOK ELEMZÉSE UTÁN TUDJUK A LEGJOBBAN MEGSZERVEZNI AZ OKTATÓK LÉTSZÁMÁT.

MINDEN JELENTKEZŐRE KÜLÖN ÚRLAPOT KELL KITÖLTENI.

A TÁBORRA JELENTKEZÉSED AZ ELŐLEG BEFIZETÉSE UTÁN LESZ VÉGLEGESÍTVE. ELŐLEG BEFIZETÉSSEL KAPCSOLATOSAN KÜLÖN E-MAILT KÜLDÜNK! (spam mappát is figyeld lehet, hogy az e-mail, amit küldünk automatikusan oda kerül)

Részvételi díjak:

Gyerek 6-12 év: 395 €

Junior 12-18 év: 445 €

Felnőtt: 470 €

Az árak a szállást, lift bérletet, napi 2x2 óra sí oktatást, esti programokat tartalmazzák. 

Ha valakinek nincs vagy régi felszerelése van, abban az esetben bérlési lehetőséggel kiváló minőségű eszközöket tudunk biztosítani a tábor időszakára.   

SÍPÁLYÁKON 14 ÉV ALATT A SISAK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ A SÍPÁLYÁKON! ALAPVETŐEN MINDENKINEK AJÁNLJUK A SISAK HASZNÁLALTÁT SÍELÉS ALATT!

A felvett személyi adatokat a https://matrasiszerviz.cms.webnode.hu/gdpr/ oldalon elérhető GDPR irányelvek alapján kezeljük.