Irány a Magas Tátra!


TÁTRALOMNIC 2022

Kinőttél már a gyermekkorból, de még nem tanultál meg síelni? Élveznéd a siklást a hófedte csúcsokon, de nem volt még a lábadon síléc? Meg szeretnéd ismerni ezt a sokak által kedvelt, nagyszerű sportot? Vagy egyszerűen csak felfrissítenéd újra a sí tudásodat?

A Mátra Síszerviz oktatói csapata a számodra választott tudásszintű csoportban kiváló szakmai oktatást tud nyújtani. Mindezt a kornak megfelelő tematikai módszerekkel, és eszközökkel.

Izgalmas és lenyűgöző egész napos síoktatás gyerekeknek és felnőtteknek. Külön igény esetén minőségi sífelszerelés bérléssel együtt.

Az oktatásban nagy hangsúlyt fektetünk a sí kultúra terjesztésére, a sportos egészséges életmódra és a környezetvédelemre nevelésre. Megtanítjuk a nagyon fontos FIS 10 pontból álló sí KRESZ szabályait, és mindazokat a viselkedési normákat, amelyek betartása elengedhetetlen a biztonságos sportolás érdekében Magyarországon, és a határainkon túl található sí régiókban is.

Soha sem késő! Az síoktató tematikánk a gyerekek mellett olyan felnőtt személyeknek is ajánlott, akik biztonságos körülmények között szeretnék megtanulni a síelés alapjait. Ebben szakképzett síoktatók segítségére számíthatsz nálunk. A megszerzett tudás garantáljuk, hogy egy egész életen át megmarad új és új élményeket biztosít.

Következő oktatási helyszínünk: Szlovákia, Tatra Lomnic síközpont 2022.02.18-20.

A tábor tartalmazza a 3 nap 2 éjszakát félpanziós ellátással napi 2X2 óra síoktatással, a 3 napos síbérletet, izgalmas esti programokat. Utazás egyénileg.

Sí oktatóink elkötelezettsége és tettrekészsége a sí spotra tekintve határtalan. Szívügyünk, hogy a hozzánk fordulók a képzést követően biztonságosan, a lehető legnagyobb tudással a birtokukban űzhessék az általuk választott téli sportot.

A sok köszönet és mosolygós arc, új és új lendülettel tölt fel minket oktatókat a Mátra Síszervíz csapatában. Ezért megújult erővel várunk mindenkit, hogy az elkövetkezendő szezonban is rengeteg havas élményt tudjunk biztosítani.

Remélhetőleg felkeltettük a figyelmedet, és bízunk benne, hogy kipróbálod ezt a nagyszerű havas téli sportot. Sőt elhozod a családodat is. Az oktatói programunk Nektek lett kitalálva. Mi szívesen megismernénk Titeket!

A PROGRAMUNK CÉLJA:

Újra kezdő csoport

Az alpesi alapok átismétlése, tökéletesítése, kék pályákon történő biztonságos, könnyed és élménysíelés. (tartásjavítás, esetleges rossz berögződések javítása)

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Akik még nem biztosak az alapokban (kanyarodás, fékezés) de már próbálták a síelést, illetve azoknak, akik már évek óta "küzdenek", de úgy érzik, nem jutnak előrébb, valamit azoknak, akik több évet kihagytak a téli sport területén.

Haladó csoport

Az alpesi technika, párhuzamos lécvezetéssel való irányváltoztatás elsajátítása, a harmonikus mozgás és a helyes technika, tartás kialakítása, javítása. A test egyéb izmainak a kikapcsolása és bekapcsolása a mozgásstruktúrába.

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Azoknak, akik alap sítudással; biztonságos kanyarodási, fékezési technikával rendelkeznek, kék pályákon biztonságosan síelnek. A kék pályáról piros pályára szeretnének váltani.

Carving csoport

Ismerkedés a carve síléc állttal biztosított kanyartechnikával. Egy teljesen új élmény elsajátítása a megfelelő esésvonalú pályaszakaszokon.

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Azoknak, akik párhuzamos lécvezetéssel síelnek, piros pályákon biztonságosan közlekednek.

Extreme csoport

A PROGRAM CÉLJA:

Biztonságosan síelni szűzhavas környezetben és a felvonó oszlopok alatt. :) 

Biztonságosan síelni kezelt sípályás környezetben és a felvonó oszlopok alatt. :)

Részvételi feltételek:

Felnőtt: 340 €

Gyerek 6-12 év 295€

Junior 12-18 év 310€

Az árak tartalmazzák a lift jegyeket, szállást, félpanziós ellátást, napi 2x2 óra oktatást. Fakultatív esti programokat. 


Jelentkezési határidő előleg fizetéssel:

2022.02.10.

Jelentkezésig még: